0762.271.921
office@deia-accounting.ro

Recomandari

Colaborarea cu echipa Deia Accounting ne-a oferit increderea pe care am dorit-o pentru a avea contabilitatea in siguranta. Recomandam cu incredere aceasta firma de contabilitate care ne-a demonstrat ca este un partener de incredere, prin profesionalismul si seriozitatea pe care le ofera.

Madalin Scortan
CEO - Mas World Development S.R.L.


Avand in vedere buna si indelungata colaborare dintre cele doua companii, recondam cu incredere compania DEIA ACCOUNTING SRL ca fiind o firma cu un foarte bun nivel profesional, fiind o alegere inspirată pentru prestarea de servicii de contabilitate.
Pe parcursul colaborarii a existat o relatie de cooperare si fair-play care a asigurat o buna realizare a serviciilor prestate pana in prezent.

Anca MORARU
Director General - Quantum Project S.R.L.


Deia Accounting reprezinta partenerul de incredere pentru noi. Colaborarea cu echipa Deia Accounting inseamna pentru noi asigurarea unui suport permanent pentru orice speta contabila aparuta, informatii financiare usor de inteles de catre management, informarea permanenta asupra modificarii legislatiei fiscale si nu in ultimul rand rigurozitatea cu care sunt tratate documentele fiananciar-contabile si a situatiilor contabile intocmite pe baza acestora.

Adrian Visan
Director General - Color House S.R.L.


Serviciile de contabilitate financiara oferite de firma Deia Accounting SRL sunt prestate la standarde deosebite, aceasta avand o colaborare de lunga durata cu societatea noastra. Este un aliat de nadejde in derularea activitatiilor noastre.

Irina Geambasu
CEO - Adir Soft Advertising S.R.L.

Clienti