0762.271.921
office@deia-accounting.ro

Avantaje

Experienta
Beneficiati de experienta noastra contabila si fiscala in domenii diverse de activitate. Portofoliul nostru cuprinde clienti din cele mai diferite domenii.
Aveti garantia unei situatii contabile corecte si complete, pe care o puteti prezenta fara rezerve organelor de control fiscal sau institutiilor de credit. Cautam mereu solutii legale in avantajul clientului.

Economie de timp si bani
Va ajutam sa economisiti timp si bani. Ne ocupam de absolut tot pentru dvs: luam documentele de la companie, pastram legatura de cate ori este nevoie prin e-mail, telefon.
Tarifele serviciilor de contabilitate devin substantial mai mici, daca le raportam la costurile ocazionate cu proprii angajati. Factura emisa de firma de contabilitate este deductibila in totalitate.

Informatie si siguranta
Veti avea acces personalizat la o platforma securizata, astfel incat sa puteti avea acces non stop la informatiile financiare de care aveti nevoie .

Comunicare permamenta
Explicam fiecare aspect neclar cu privire la calculul TVA sau alt impozit.
Suntem la curent cu ultimile modificari legislative in domeniu, iar acestea vor fi aduse la cunostinta dumneavoastra in cel mai scurt timp de la aparitia acestora.

Tarife flexibile
Tarifele pentru evidenta contabila sunt calculate in functie de volumul de documente contabile si numarul de salariati.
Intocmirea situatiilor financiare si a raportarilor semestriale este gratuita pentru toate companiile din portofoliu.
Nu veti avea surpriza unor tarife “ascunse”. Veti sti inca de la inceput cat platiti si ce beneficii veti avea.

Convinge-te ca avem tarife flexibile: cere o oferta personalizata pentru servicii contabilitate !